Meny Stäng

Valborg från Vallda Sandö

Sänds i SVT1, tors 30 april 2020 kl 18:15
Kommer även finnas på SVT Play

Valborgsfirandet från Vallda Sandö som sändes i SVT den 30 april 2018 med Brunnsbo musikklassers flickkör, Viveca Lärn och oss, Hellmans Drengar, kommer att repriseras i år.

– Vi är ledsna över att det är omöjligt att producera en ny Valborgskonsert i år, men vi måste tänka på de rådande omständigheterna. Därför är vi så glada att vi kan sända Valborgskonserten från Vallda Sandö igen, eftersom vi vet att det var så många tittare som önskade att få uppleva den åter en gång, säger Siri Bergerud, projektledare på SVT.

Läs mer

Vi i Hellmans Drengar är självklart väldigt tacksamma och glada över att tittarna har önskat att få se och höra programmet igen, och att SVT väljer att sända det en gång till. Vi hade väldigt roligt under hela processen och vi är väldigt stolta över resultatet. Många av er var också med under inspelningstillfället och är en del av det resultatet. Hoppas ni hade lika roligt som vi hade, och att ni vill återbesöka den här kvällen vi hade på vackra Vallda Sandö tillsammans.

Så håll utkik på SVT Play eller bänka dig framför SVT1 torsdagen den 30 april kl 18:15, så firar vi Valborg tillsammans än en gång!

Glada hälsningar,
Hellmans Drengar